fu

det går inte att beskriva hur arg jag blir på dig, jag skakar, jag blir ledsen, det bränner. varje gång du säger att jag inte bryr mig, varje gång du säger att jag inte vet ett skit om dig, varje gång du tittar in i min skalle hur jävla dålig vän jag är och hur sjukt dålig jag är och alltid kommer va for du "kan läsa mig" du vet precis vad som kommer hända. du vet ALLT.
men du vet ju inte ett skit, du vet inte hur jag känner eller hur jag tänker, du kommer aldrig förstå mig och jag kommer aldrig förstå dig det är bara att acceptera.
och jag lyssnar inte dig, tar inte dina råd, förlåt men jag vill göra mina egna misstag, det är inte så att jag inte lyssnar på dig, du behöver ju förfan inte ta det personligt. men att kalla mig hora, det är fan något jävligt elakt riktat till bara mig. just nu är du sämst min bästa vän.
2011-01-19 @ 21:45:08 Permalink Babbel Kommentarer (0) Trackbacks ()


aldrig nöjd

det är helt sjukt hur hon som tänkte att han är mitt mål, han skulle vara en dröm att ha som kille, han är kärlek.
hon är likgiltig och tycker mest det är till besvär när han faktiskt står där och håller om hennes hjärta.
för gräset är alltid grönare på andra sidan och skuggan springer bara snabbare när jag ökat takten.
2011-01-18 @ 22:20:02 Permalink så jävla mycket kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()


fucckitup.tumblr.com

2011-01-14 @ 20:56:48 Permalink Babbel Kommentarer (0) Trackbacks ()


wild world

jag sitter på mitt rum, målar av vackra personer från datorskärmen och lyssnar på gammal gammal fin musik, lite sorglig sådär, kan inte sätta fingret på det men stämningen är liksom tung, men det känns ändå så lätt att måla med bläckpennan på papperet.
musiken kanske går i moll, det kanske är något med tempot. eller så är nostalgi nostalgi helt enkelt, något lite sorgligt fullt med vackra minnen.
så jag sitter här, målar och funderar på varför du taggar till morgondagen, dagdrömmer vidare, ska du träffa den där tjejen då som jag hört är den enda du någonsin har varit kär i, och varför sa du att vi skulle ses i helgen för? och varför sa du att du längtade efter min puss, är det kanske så att du bara längtar efter hennes egentligen?
jag vill måla en vacker bild av dig, men när jag försöker blir det så fel för det jag ser i dig är så mycket mer än en bild, det blir inte du på bilden.
så jag håller mig nog till att måla personer jag inte känner, inte sett i aktion för då vet jag hur deras bild ser ut. din bild är ju så mycket mer än en bild, det är inte du på foton, för mig är du något annat
och precis som med det mesta kan jag inte sätta fingret på det, jag vet inte vad du är. du är inte mitt allt, du är inte så mycket. men mer än en bild. det är du.
2011-01-07 @ 20:53:12 Permalink Babbel Kommentarer (0) Trackbacks ()


kyss

2011-01-07 @ 00:47:28 Permalink Babbel Kommentarer (0) Trackbacks ()


regntunga skyar

tänk vad livet bara finns där för att levas!
och det tänker jag göra också LEVA.
och du där verkar orolig över att någon sagt åt dig att sluta utnyttja o träffa mig.
och du frågar dig sjäv, är det inte jag som utnyttjas.
tror inte det va gullet.
2011-01-06 @ 00:11:21 Permalink Babbel Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0